Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen
Home / Nieuws / Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen

Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen

Uguev bijt zich vast in de arm van Dahiya

Ravi Dahiya, de Indiase worstelaar die tijdens de Olympische Spelen in zijn biceps gebeten werd door zijn rivaal, verteld de waarheid achter zijn Kazachse tegenstander die zijn tanden in zijn arm zette.

In de laatste momenten van de wedstrijd hadden de camera’s vastgelegd dat Dahiya’s tegenstander Zavur Uguev, wanhopig zijn tanden in de arm van de Indiase atleet zette. Uguev waar het leven uit werd geperst terwijl hij op de mat lag, zag blijkbaar geen andere uitweg.

Ondanks de illegale beet van Uguev, werd echter geoordeeld dat de beet onbedoeld was en daarom liep de Kazach met verlies, maar zonder straf weg. Gisteren kwam Dahiya terug in India met de zilveren medaille in de categorie 57 kg. Over het incident is Dahiya luchtig en sprak daarover met de pers.

Verboden actie

,,Toen ik de volgende dag voor de weging kwam, was Sanayev er al. Hij kwam en schudde me de hand. Ik groette hem ook, want ik was alles al vergeten”, zegt Dahiya. ,,Hij omhelsde me en zei, ‘sorry broer’. Ik glimlachte en knuffelde hem terug. Wij zijn vrienden. We hebben ook wat gelachen over andere onderwerpen’, zei de olympische medaillewinnaar.” Toch komt er een officieel onderzoek.

Volgens de regels is het worstelaars verboden om aan het haar, oren, geslachtsdelen te trekken, in de huid te knijpen, te bijten, vingers of tenen van hun tegenstanders te verdraaien. Als Sanayev schuldig wordt bevonden, kan de worstelaar worden bestraft en zelfs worden verbannen voor deelname aan toekomstige evenementen.

Bekijk ook

'Getikt!' Vechter zwaar pissed off na verliezen wedstrijd

‘Getikt!’ Vechter zwaar pissed off na verliezen wedstrijd (video)

Toch oordeelde de jury dat zijn tegenstander

UFC-ster McGregor maakt comeback tegen Michael Chandler

Tegenstander UFC-ster McGregor comeback bekend gemaakt!

De Ierse superster McGregor heeft sinds UFC 264 in juli 2021 niet meer gevochten

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover'

Engste Man deelt rake klappen uit! ‘Eindelijk zover’ (video)

Ford bleef met verwoestende kracht op de romp va

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page