Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen Nieuws
Nieuws

Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen

Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen
Kannibaal! Worstelaar bijt zich vast in rivaal tijdens Olympische Spelen

Ravi Dahiya, de Indiase worstelaar die tijdens de Olympische Spelen in zijn biceps gebeten werd door zijn rivaal, verteld de waarheid achter zijn Kazachse tegenstander die zijn tanden in zijn arm zette.

In de laatste momenten van de wedstrijd hadden de camera's vastgelegd dat Dahiya's tegenstander Zavur Uguev, wanhopig zijn tanden in de arm van de Indiase atleet zette. Uguev waar het leven uit werd geperst terwijl hij op de mat lag, zag blijkbaar geen andere uitweg.

Ondanks de illegale beet van Uguev, werd echter geoordeeld dat de beet onbedoeld was en daarom liep de Kazach met verlies, maar zonder straf weg. Gisteren kwam Dahiya terug in India met de zilveren medaille in de categorie 57 kg. Over het incident is Dahiya luchtig en sprak daarover met de pers.

Verboden actie

,,Toen ik de volgende dag voor de weging kwam, was Sanayev er al. Hij kwam en schudde me de hand. Ik groette hem ook, want ik was alles al vergeten", zegt Dahiya. ,,Hij omhelsde me en zei, 'sorry broer'. Ik glimlachte en knuffelde hem terug. Wij zijn vrienden. We hebben ook wat gelachen over andere onderwerpen', zei de olympische medaillewinnaar." Toch komt er een officieel onderzoek.

Volgens de regels is het worstelaars verboden om aan het haar, oren, geslachtsdelen te trekken, in de huid te knijpen, te bijten, vingers of tenen van hun tegenstanders te verdraaien. Als Sanayev schuldig wordt bevonden, kan de worstelaar worden bestraft en zelfs worden verbannen voor deelname aan toekomstige evenementen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws