Kan Badr Hari terug naar oud-trainer? 'Daar moet ik over nadenken' Nieuws
Nieuws

Kan Badr Hari terug naar oud-trainer? 'Daar moet ik over nadenken'

Kan Badr Hari terug naar oud-trainer? 'Daar moet ik over nadenken'

Badr Hari zag zijn wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Arek Wrzosek in het water vallen door rellen in het publiek. Er is de afgelopen dagen al veel over geschreven en gezegd en ook de Podcasts zijn er vol van. zoals Bureau sport.

In Bureau Sport werden de rellen op Glory 80 uitvoerig besproken. Deze zouden wel eens het einde van de kickboks sport in kunnen luiden, zo werd vast gesteld door de Podcast hosts. Deze belde ook even met Mike Passenier de voormalige Coach van Badr.

Rellen einde van het kickboksen

Op de vraag of Badr de rellen wel uitkwam om dat hij aan de verliezende hand zo zijn antwoordde Passenier duidelijk; ,,Ik denk het niet, waarom zou hij dat doen, daar is hij teveel sportman voor", zei Passenier.

Op de vraag hoe Badr eruit zag en of deze wel fit oogde; ,,Badr heeft er wel eens kleiner uitgezien. " Als kers op de taart werd de vraag gesteld dat als Badr zich weer zou melden bij Passenier en deze zou vragen hem opnieuw te trainen; ,,Daar zou ik eerst over na moeten denken", aldus Passenier.

Luister HIER de Podcast terug, Glory 80, de rellen en Badr worden vanaf 17:00 minuut besproken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws