Kaarten voorverkoop Glory 51 Badr Hari vs Hesdy Gerges uitverkocht! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kaarten voorverkoop Glory 51 Badr Hari vs Hesdy Gerges uitverkocht!

Kaarten voorverkoop Glory 51 Badr Hari vs Hesdy Gerges uitverkocht!

Voorverkoop Glory 51 Badr Hari vs Hesdy Gerges in record tijd uitverkocht!

Eerder vandaag kon men in de voorverkoop kaarten kopen voor het epische gevecht van Badr Hari vs Hesdy Gerges in maart 2018. Wat al verwacht werd was dat de kaarten snel van de hand zouden gaan, het wordt het eerste gevecht van de kickboks legende Badr Hari voor Glory, na zijn laatste partij tegen Rico Verhoeven op Glory Collision.

Kaarten voorverkoop Glory 51 Badr Hari vs Hesdy Gerges uitverkocht!

Goed voorteken voor het kickboksen in Nederland

Kickboksen en vechtsport zit in de lift in Nederland, en dat een event als dit in de voorverkoop al binnen en record tijd is uitverkocht zegt genoeg over de acceptatie van de sport. Het beloofd een heel mooi 2018 te worden met veel geplande vechtsport gala’s waar Glory een van de grootste in is. Er staan immers nog een paar events op de rol.

Reguliere verkoop gaat donderdag van start

Mocht je in de voorverkoop geen kaarten hebben kunnen bemachtigen, niet getreurd. Donderdag aanstaande gaat de reguliere kaartverkoop van start. Let wel wees er snel bij want de snelheid waarmee de voorverkoop is uitverkocht, geeft aan dat je er op tijd bij moet zijn.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page