Kickbokslegende Ernesto Hoost maakt rentree tegen ex-tegenstander Rico Verhoeven
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokslegende Ernesto Hoost maakt rentree tegen ex-tegenstander Rico Verhoeven

Kickbokslegende Ernesto Hoost maakt rentree tegen ex-tegenstander Rico Verhoeven

Ernesto Hoost lijkt zijn rentree te maken naar het kickboksen. Volgens berichten op social media zal de levende legende op 8 mei terugkeren tegen Brice Guidon.

Wie Ernesto Hoost niet kent heeft onder een steen geleefd de afgelopen jaren. De Surinaams-Nederlandse topvechter kan gerekend worden als een van groten uit de kickbokssport. Tijdens de hoogtijdagen van de K-1 in Japan was Hoost heer en meester.

Comeback

En nu maakt Hoost volgens berichten zijn rentree naar de kickboksring. Hoost zal de Fransman Brice Guidon treffen die in 2009 GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven versloeg. Dit was tijdens de K-1 World GP in Tokio.

Of het een demo wedstrijd betreft is niet bekend. Dat fans het interessant zullen vinden om te aanschouwen staat buiten kijf.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page