Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokslegende Ernesto Hoost maakt rentree tegen ex-tegenstander Rico Verhoeven

Kickbokslegende Ernesto Hoost maakt rentree tegen ex-tegenstander Rico Verhoeven

Ernesto Hoost lijkt zijn rentree te maken naar het kickboksen. Volgens berichten op social media zal de levende legende op 8 mei terugkeren tegen Brice Guidon.

Wie Ernesto Hoost niet kent heeft onder een steen geleefd de afgelopen jaren. De Surinaams-Nederlandse topvechter kan gerekend worden als een van groten uit de kickbokssport. Tijdens de hoogtijdagen van de K-1 in Japan was Hoost heer en meester.

Comeback

En nu maakt Hoost volgens berichten zijn rentree naar de kickboksring. Hoost zal de Fransman Brice Guidon treffen die in 2009 GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven versloeg. Dit was tijdens de K-1 World GP in Tokio.

Of het een demo wedstrijd betreft is niet bekend. Dat fans het interessant zullen vinden om te aanschouwen staat buiten kijf.

Bekijk ook

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

GLORY Kickbokser Tarik Khbabez in actie bij grote brand (video)

Tarik Khbabez stond eind januari nog in de ring tegenover GLORY Kampioen Rico Verhoeven in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page