Jury herziet uitslag partij Walid Hamid vs Petchtanong Banchamek Abu Dhabi Final 8 Nieuws
Nieuws

Jury herziet uitslag partij Walid Hamid vs Petchtanong Banchamek Abu Dhabi Final 8

Jury herziet uitslag partij Walid Hamid vs Petchtanong Banchamek Abu Dhabi Final 8

Uitslag partij Walid Hamid vs Petchtanong Banchamek Abu Dhabi Final 8 herzien

Op 8 december vond Enfusion Live Abu Dhabi presented by Julie Kitchen plaats, daar stonden Walid Hamid en de Thaise vechter Petchtanong Banchamek tegen over elkaar in de ring. Hamid was het niet eens met de uitslag en diende een officieel protest in tegen de verlies uitslag, en met succes. Er heeft een herbeoordeling van de partij plaats gevonden en conclusie is dan ook dat de partij omgezet word in een Draw (gelijkspel).

Jury herziet uitslag partij Walid Hamid vs Petchtanong Banchamek Abu Dhabi Final 8

Kort persbericht Enfusion Live

De Enfusion organisatie bracht het bericht in een kort persbericht naar buiten; "Walid Hamid from Morocco made an official protest against his fight decision against Petchtanong Banchamek from Thailand during Enfusion Abu Dhabi on Friday the 8th of December. After the fight has been analyzed by Dutch and international judges a draw has been announced and will be recorded as the official result".

"Walid Hamid uit Marokko deed officieel protest tegen de uitslag van zijn partij tegen Petchtanong Banchamek uit Thailand tijdens Enfusion Abu Dhabi op vrijdag 8 december. Nadat het gevecht is geanalyseerd door Nederlandse en internationale juryleden, is er een gelijkspel aangekondigd en zal dit als het officiële resultaat worden geregistreerd".

Protest helpt niet altijd

Niet alle protesten worden in het voordeel van de aanvrager beslist het komt vaker voor dat vechters het niet eens zijn met de uitslag, en gaan dan in protest. In dit geval van Walid Hamid dus wel. Overigens staat er in de kleien lettertjes van de diverse vechtsport organisaties vaak da beslissingen onherroepbaar zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws