Judo: brons voor Tornike Tsjakadoea bij Grand Slam Nieuws
Nieuws

Judo: brons voor Tornike Tsjakadoea bij Grand Slam

Judo: brons voor Tornike Tsjakadoea bij Grand Slam
Judo: brons voor Tornike Tsjakadoea bij Grand Slam

Op de eerste dag van de Grand Slam in Ekaterinenburg heeft Tornike Tsjakadoea (U60 kg) een bronzen medaille gewonnen.

In de strijd om het brons was hij in de golden score op waza-ari te sterk voor Lukhumi Chkhvimiani (GEO). Tsjakadoea begon zijn wedstrijddag met een overwinning op Cedric Revol uit Frankrijk.

In de tweede ronde was hij ook op waza-ari te sterk voor David Pulkrabek (CZE). Vervolgens won Tsjakadoea de kwartfinale op straffen van de Rus Albert Oguzov. In de halve finale verloor hij op straffen van Yuma Oshima (JPN).

Dames met lege handen

Bij de dames tot 57 kilogram kwamen Sanne Verhagen en Margriet Bergstra in actie. De eerste wedstrijd won Verhagen op straffen van de Poolse Arleta Podolak. In de tweede ronde verloor Verhagen, na een golden score van ruim vier minuten, op straffen van Christa Deguchi (CAN). Bergstra begon haar wedstrijddag met een overwinning in de golden score op Priscilla Gneto uit Frankrijk.

De Japanse Haruka Funakubo was in de tweede ronde te sterk en schakelde Bergstra met een ippon uit.
In de klasse tot 48 kilogram kwam Amber Gersjes in actie. Zij moest in de eerste ronde haar meerdere erkennen in Tamami Yamazaki uit Japan.

Via: JudoInside.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws