Home / Nieuws / Judo Nieuws / Jonge Judoka sleept dikke prijs in de wacht voor zijn team

Jonge Judoka sleept dikke prijs in de wacht voor zijn team

Jonge Judoka sleept dikke prijs in de wacht voor zijn team

Naast een mooie opbrengst voor de club, kunnen lotenverkopers door deelname aan de Grote Clubactie zelf ook leuke prijzen winnen.

Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere viel dit jaar in de prijzen: hij won de Masita teamprijs t.w.v. €2.000,-. Hiermee kan zijn hele team in het nieuw gestoken worden. Gisteravond werden Flynn en zijn team verrast op de judoclub bij aanvang van de training. Het team kon zich geen betere manier wensen om een training te beginnen.

Om kans te maken op een teamprijs, moet een team 100 loten voor de vereniging hebben verkocht tijdens de Grote Clubactie. Flynn kreeg het voor elkaar om in zijn eentje maar liefst 200 loten te verkopen door langs de deuren te gaan. De judoclub uit Almere is hem enorm dankbaar hiervoor.

Opbrengst

Op vrijdag 13 december vond de trekking van de teamprijzen plaats en kwam Flynn als winnaar naar voren van de Masita teamprijs. Het team is van plan nieuwe trainingspakken of andere mooie sportspullen van het gewonnen bedrag uit te zoeken.

Yu-Ai Judoclub doet al jaren mee met de Grote Clubactie en haalde dit jaar een bedrag van €1.350,- op. Hiervan gaat 80% direct naar de vereniging. Voor de opbrengst gaat de club de komende tijd een mooie bestemming bedenken.

Bekijk ook

U BENT GEWAARSCHUWD: Boksen kijken op eigen risico

1000 toeschouwers mochten zaterdagavond een boksshow bijwonen in het Mississippi Coast Convention Center met 11.000 ...

UFC 251 USMAN VS MASVIDAL GEMIST: Kijk hier alle gevechten

Zaterdag op zondagnacht vond op Yas Island in Abu Dhabi UFC 251 Kamaru Usman vs ...

VOETJE STAMPEN: Kamaru Usman overheerst Jorge Masvidal

Het gevecht tussen Kamaru Usman en Jorge Masvidal kwam op korte termijn tot stand. Masvidal ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page