Bizar: Judoka's doodziek na eten in restaurant Nieuws
Nieuws

Bizar: Judoka's doodziek na eten in restaurant

Bizar: Judoka's doodziek na eten in restaurant
Bizar: Judoka's doodziek na eten in restaurant

Franse nummer één van de wereld Amandine Buchard belandde 10 dagen in een Filipijns ziekenhuis

Na een mooi een succesrijk jaar even uitpuffen op de Filipijnen? Pas er mee op! Judoka Amandine Buchard uit Frankrijk zal zich wel een tweede keer bedenken. De nummer één van de wereld tot 52kg ging voor een ontspannen weekje naar de Filipijnen met haar vriendin Nieke Nordmeyer uit Duitsland.

Vriendin en concurrent

Beide strijden normaal gesproken in dezelfde categorie en soms tegen elkaar, maar vanaf 31 December hadden ze beiden een hele andere tegenstander namelijk een amoebiasis infectie.

Beide judoka’s lagen nu zij aan zij voor 10 dagen lang gestrekt en hun voorbereiding op het nieuwe seizoen zal behoorlijk in de war geschopt worden.

Andere tegenstander

Inmiddels zijn er tien dagen voorbij en mogen de twee vandaag op het vliegtuig voor verdere behandeling in hun eigen land. De twee hadden in een restaurant gegeten wat het eten had bereid met besmet water.

“Bad luck” zei Amandine Buchard in een exclusief interview met JudoInside.com. “Ik ga normaal gesproken wel vaker hier naartoe, maar ons nieuwjaar viel even in duigen. Nu maar snel het vliegtuig in en wat mij betreft er snel weer uit voor verder onderzoek.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws