Joshua zet carrière op het spel tegen Usyk in herkansing Nieuws
Nieuws

Joshua zet carrière op het spel tegen Usyk in herkansing

Joshua zet carrière op het spel tegen Usyk in herkansing

Anthony Joshua zou zijn carrière riskeren in zijn herkansing met Oleksandr Usyk in april volgend jaar. De Brit zou er beter aan doen Tyson Fury voor te laten gaan tegen de gevreesde Oekraïner.

Voormalig kampioen Joshua zou er verstandig aan doen om te luisteren naar degenen die hebben voorgesteld dat hij een stap opzij doet. Fury zou degene moeten zijn die straks tegenover het Oekraïense talent Usyk staat (lees verder onder video).

,,Als hij weer verliest hij alle geloofwaardigheid?", zei Simon Jordan van TalkSport over Joshua. ,,Dan zou zomaar eens zijn bokscarrière voorbij kunnen zijn." Dat gezegd hebbende, zou het beter zijn voor Joshua om dat eerder vroeger dan later te beseffen.

Niet doen

,,Ik denk dat als hij verstandig is voor zichzelf, hij een stap opzij zet en later met Fury gaat vechten, als deze Usyk heeft verslagen", voegde Jordan toe. Wanneer Joshua van Usyk verliest en de $ 100 miljoen misloopt die hij tegen Fury had kunnen krijgen, zal hij zichzelf haten vanwege deze blunder.

Usyk was klaar voor een agressieve Joshua in hun eerste gevecht, en was ongetwijfeld verrast dat AJ ervoor koos met hem te boksen in plaats van zijn grootte en krachtvoordeel te gebruiken. Joshua slaagde er niet in om een ​​knock-out te scoren en werd snel moe van het hoge tempo dat de Oekraïner aanhield zette. Joshua had geen energie meer in de kampioenschap rondes [9 tot en met 12] om de beslissing te forceren

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws