Joshua vs Takam: Hoe te kijken als u geen Sky TV klant bent! Nieuws
Nieuws

Joshua vs Takam: Hoe te kijken als u geen Sky TV klant bent!

Joshua vs Takam: Hoe te kijken als u geen Sky TV klant bent!

Aanstaande zaterdag staan Anthony Joshua en Carlos Takam tegenover elkaar voor de titel!

Anthony Joshua v Carlos Takam wordt uitsluitend op Sky Sports Box Office op zaterdag uitgezonden. Maar er is goed nieuws, zelfs als u geen Sky TV-klant bent, kunt u de zwaargewicht-showdown tussen Anthony Joshua en Carlos Takam bekijken en de uitgebreide undercard.

Joshua vs Takam: Hoe te kijken als u geen Sky TV klant bent!

Via PC of mobiel kijken

Je kunt ook Kal Yafai zien om de WBA super-vlieggewicht titel; Katie Taylor, die de WBA lichtgewicht titel wenst te winnen; en 'AJ' vijand Dillian Whyte staat ook op de fight card. Met Sky Sports Box Office kunt u alle gevechten live via uw PC / Desktop / MAC, NOW-tv-box, iPhone, iPad, Android-telefoon of Android-tablet bekijken.

Het is makkelijk te registreren, te betalen en te kijken.

Allereerst, maak een account aan en betaal op www.skysports.com/boxofficelive. Nadat u betaald hebt, kunt u vervolgens selecteren met welk online apparaat u de partij wilt bekijken, door dezelfde logingegevens te gebruiken die u hebt aangemaakt bij aanmelding (dat wil zeggen e-mailadres en wachtwoord). Overigens is het aan te raden al van tevoren te boeken, er wordt grote drukte verwacht op de website van Sky sports op de dag zelf.

Opmerking: u kunt op een bepaald moment alleen op één platform kunnen bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws