Jorina Baars en Anissa Haddaoui gaan de strijd aan in titel gevecht Nieuws
Nieuws

Jorina Baars en Anissa Haddaoui gaan de strijd aan in titel gevecht

Jorina Baars en Anissa Haddaoui gaan de strijd aan in titel gevecht

Jorina Baars en Anissa Haddaoui gaan de strijd aan in titel gevecht

Brok aan ervaring

Beide dames hebben inmiddels na hun laatste confrontatie in 2011 (waar Haddaoui het onderspit moest delven), een ware succes regen achter de rug. zo is Baars ongeslagen als kampioen bij Bellator kickboxing en Haddaoui huidig regerend WFL kampioen, een titel die zij nu op het spel zet in het gevecht tegen Baars. Ook is Haddaoui kampioen bij Kunlun en er op gebeten om deze keer Baars te verslaan. Dat de WFL nu het gevecht organiseert is goed nieuws voor de fans van beide vechters, overigens staat men bij de WFL garant voor top match-ups.

Simpele rekensom

Er is al meerdere malen gepoogd vanuit het kamp van Haddaoui om een rematch gevecht te organiseren tot nu toe zonder succes. Het lijkt er op dat er op op de achtergrond flink onderhandeld is over het aanstaande gevecht, wat het WFL Fight weekend nog aantrekkelijker zal maken. Ook plaatste zowel Baars als Haddaoui afgelopen dagen via hun social media dat er groot nieuws over een gevecht aan zit te komen, voor de oplettende fan een simpele rekensom dat beide vechters elkaar zullen treffen.

Update 24-7-2018 om 11:15 uur: Baars bevestigde haar gevecht tegen Haddaoui op Instagram, maar kondigde aan dat de locatie etc nog bekend zal worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws