John Mo wint Enfusion Live Abu Final 8 contest! Nieuws
Nieuws

John Mo wint Enfusion Live Abu Final 8 contest!

John Mo wint Enfusion Live Abu Final 8 contest!

Enfusion Live Abu Dhabi presented by Julie Kitchen heeft een winnaar van haar blogger-vlogger contest!

Wij zijn blij en trots te kunnen meedelen dat een van onze regelmatige bijdragers van het laatste nieuws, John Mo (op Facebook), die ook op twitter verslag doet als John Do, de Enfusion Live Abu Final 8 contest heeft gewonnen!

John Mo wint Enfusion Live Abu Final 8 contest!

Opdracht was zeer uitdagend

Enfusion hield een blogger vlogger contest, met de opdracht geef het "Amsterdam en Final 8 van Abu Dhabi" het beste weer en win reis een naar Abu Dhabi, om aanwezig te zijn op het Enfusion Live Abu Dhabi presented by Julie Kitchen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, tientallen Bloggers en Vloggers zagen hun kans schoon voor een reis naar Abu Dhabi, en om natuurlijk aanwezig te zijn op het €100.000 Final 8 Toernooi.

John Mo de absolute nummer één

Wie het nieuws omtrent Enfusion een beetje volgt op de socials, en onze site zal de naam John Mo en Do veel tegenkomen. Hij wordt vaak als eerste deelgenoot gemaakt van heet nieuws, en heeft in het verleden zijn sporen al dik verdiend in vechtsport verslaggevers land.

"Congratulations to John Mo who has won the flight to Enfusion Abu Dhabi due to his loyal follow up on Enfusion news. John Mo will cover the Enfusion Abu Dhabi weigh in and the special edition event with his own press corner capturing the news as it unveils, which includes the Enfusion €100,000 eight man tournament". Zo luidde de kennisgeving vanuit Enfusion.

Wij feliciteren deze topper met de mooie prijs!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws