Joe Duffy tekent nieuw lange termijn contract met de UFC Nieuws
Nieuws

Joe Duffy tekent nieuw lange termijn contract met de UFC

Joe Duffy tekent nieuw lange termijn contract met de UFC

De Ierse MMA vechter Joe Duffy gaat verder bij de UFC

De Ierse MMA ster Joe Duffy maakte vandaag de ondertekening bekend van een nieuw contract met de UFC voor zeven gevechten. Het nieuws brak door via MMAFighting (Ariel Helwani). Die maakte de aankondiging van vandaag van de manager van Duffy, Graham Boylan wereldkundig. Duffy van Ierse afkomst staat bekend als een harde vechter die voor een aantal verrassingen kan zorgen en is bovendien de schrik van Connor McGregor.

Joe Duffy tekent nieuw lange termijn contract met de UFC

McGregor's grootste tegenstander

Duffy, die is algemeen bekend als een van de slechts drie mensen die lichtgewicht kingpin Conor McGregor kan verslaan, maakte zijn UFC debuut in maart 2015. En is sindsdien bezig om een ​​succesvolle tijd te hebben binnen de UFC de top martial arts promotie gemengd met een record van (4-1 ) met zijn enige verlies dat komt door mededinger Dustin Poirier.

Met drie van de vier overwinningen in de vorm van de eerste ronde uitschakeling en de andere overwinning blijkt van een opvallende en top techniek tegen over bijvoorbeeld Reza Madadi, Duffy is zeker een vechter om enthousiast over te zijn.

Lichtgewicht divisie vol met talent

Met de lichtgewicht divisie vol met talent, zoals Tony Ferguson en Justin Gaethje, met de nadruk talrijke stijlvolle operators in de buurt van de bovenkant van de divisie, zullen de fans geïnteresseerd om te zien hoe ver Duffy binnen de gelederen kan klimmen, en op 29 jarige leeftijd, heeft hij de tijd om dit met alle rust te gaan doen.

De Ier is inactief sinds UFC Fight Night Londen en zal zijn zoektocht een overwinning in de kooi zo snel mogelijk uitvoeren, en zijn indrukwekkende recente vorm aan de binnenkant van het Octagon laten zien. Als McGregor terug keert naar de UFC zal Duffy zeker een poging doen hem in de ring te krijgen. De Ieren staan bekend als taaie vechters die niet snel opgeven dus dat zou een hele interessante match kunnen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws