Jiu-Jitsu opa (72) straft straatrover af! 'Jankerd' (video) Nieuws
Nieuws

Jiu-Jitsu opa (72) straft straatrover af! 'Jankerd' (video)

Jiu-Jitsu opa (72) straft straatrover af! 'Jankerd' (video)

Een straatcrimineel in Brazilië probeerde een 72-jarige man te beroven. Maar ontdekte op harde wijze dat zijn doelwit een 8e-graads zwarte band in jiu-jitsu is.

Jiu-Jitsu opa Edson Franco Penteado liep over straat in zijn geboortestad Rio de Janeiro, tot hij werd opgemerkt door een dief. De lichtgebouwde zevenjarige bleek een makkelijke prooi te zijn. De dief wist echter niet dat de man met het gele T-shirt in werkelijkheid een angstaanjagende zwarte band van de 8e graad is in Braziliaans jiu-jitsu.

Teenslipper

Penteado gaf na een kort gevecht de dief een lesje in nederigheid en accentueerde zijn uitspraken met klappen en hamervuisten. Ondertussen deed een toeschouwer, die ongetwijfeld genoeg had van de misdaad in de stad, mee door met zijn teenslipper de dief af te ranselen.

De ongelukkige, dief die jankend op de grond lag kon niets anders doen dan zich overgeven totdat de politie arriveerde en hem in hechtenis nam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws