Jiu-Jitsu expert straft pesters af! 'Gerechtigheid' (video) Nieuws
Nieuws

Jiu-Jitsu expert straft pesters af! 'Gerechtigheid' (video)

Jiu-Jitsu expert straft pesters af! 'Gerechtigheid' (video)

Jiu-Jitsu is een van de oudste zelfverdediging vechtsporten, wie deze beoefend is een lopen wapen wat je proportioneel moet inzetten indien nodig. Een gepeste jongen liet zien hoe effectief de Japanse vechtkunst kan zijn.

Lethal BJJ Wrestling poste een video van een incident waar een Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) beoefenaar zichzelf verweerd tegen een aantal pesters. BJJ is een variant op het van origine Japanse Jiu-Jitsu. We zien de jongen die bedreigd lijkt te worden, maar zich verweerd.

Verweren

Als het escaleert slaat hij toe en neemt een van de pesters in een wurggreep. Deze raakt bewusteloos en de jongen laat deze los en zet het top een lopen. Het bijschrift bij de post luidt:

"BJJ om je tegen een pester te verweren. Bevredigend, maar pas op voor de na-effecten die overblijven. laat je niet meeslepen door emoties Gerechtigheid komt hard bij beoefenaars van vechtsporten, maar je moet proportioneel reageren."

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws