🎥 Jiu-Jitsu Dominee geeft crimineel pak slaag en redt leven Politieagent Nieuws
Nieuws

🎥 Jiu-Jitsu Dominee geeft crimineel pak slaag en redt leven Politieagent

🎥 Jiu-Jitsu Dominee geeft crimineel pak slaag en redt leven Politieagent

Dominee Scott Wilkos, die meereed met politieagent J.T. Rose in Durnham, redde mogelijk het leven van de agent tijdens een gevecht met een verdachte.

Uit beelden van de bodycam en dashcam, exclusief getoond door WRAL Investigates, blijkt hoe de situatie escaleerde. Nadat een auto met hoge snelheid crashte op de U.S. Highway 15-501, benaderde agent Rose de verdachte, Demario Holman, met het bevel om op de grond te gaan liggen.

De strijd en de rol van Wilkos

Toen Holman niet voldeed aan de bevelen, ontstond er een worsteling op de grond, vastgelegd door de bodycam van de agent. Tijdens de achtervolging en het gevecht dat volgde, kwam Wilkos de agent te hulp door de verdachte van achteren te overmeesteren. Wilkos, die niet de doorsnee dominee is en decennia aan jiu-jitsu training ervaring heeft, speelde een cruciale rol in het onder controle brengen van de situatie.

De nasleep, verwondingen en dankbaarheid

Na de confrontatie klaagde agent Rose over ernstige kniepijn, terwijl Wilkos zichtbaar bloedde aan zijn linkerhand, nadat Holman hem had gebeten. Holman zelf had een snee aan zijn elleboog, opgelopen tijdens de crash. In het ziekenhuis, terwijl ze wachtten op behandeling, bespraken Rose en Wilkos het incident.

Wilkos beschreef hoe hij ingreep toen hij zag dat Holman Rose aanviel en probeerde zijn wapen te grijpen. Rose bevestigde dat hij nooit het bewustzijn verloor, maar was dankbaar voor de snelle interventie van Wilkos.

Op de plaats van het incident vonden de agenten twee zakjes marihuana, wit poeder en een aanvalsgeweer in Holmans auto. Holman, wiens criminele geschiedenis voornamelijk uit drugsdelicten bestaat, werd aangeklaagd voor meerdere misdrijven, waaronder aanval op een wetshandhaver. Agent Rose uitte zijn dankbaarheid aan Wilkos voor zijn hulp tijdens het incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws