Jerome Le Banner kondigt pensioen aan met laatste partij in Duitsland. Nieuws
Nieuws

Jerome Le Banner kondigt pensioen aan met laatste partij in Duitsland.

Jerome Le Banner kondigt pensioen aan met laatste partij in Duitsland.

Een van de meest bekende oud gedienden onder de vechtsporters stopt er mee, Jerome Le Banner vecht in Duitsland zijn laatste partij!

De Franse vechter Jerome Le Banner is een van de grootste K-1 topsterren en een begaafde MMA-vechter. Een ware K1 legende die onder andere tegen Ernesto hoost in de rong heeft gestaan, keert voor de laatste keer terug naar de ring op 7 juli 2018 op het WSC World Championship, in Berlijn, Duitsland. Het is tijd om te stoppen en dat zal plaatsvinden tijdens dit grootte toernooi waar ook Andy Souwer en Gago Drago acte de présence geven.

Een partij om niet te missen

Dit wordt het hoogtepunt van de vechtsport voor Duitse en Europese fans, dat mag je niet missen! Hij zal zijn laatste gevecht houden bij de World Super Champions in Duitsland. Jerome Le Banner en zijn tegenstander zullen strijden voor de WSC World Championship-titel in de MMA.

Zeer vereerd en trots

"Het gevecht tussen de twee vechters: we zullen alles van hen eisen en het zal een strijdduel zijn van de zware jongens". "Zijn tegenstander is de Duitse zwaargewicht jager Janosch Stefan."We zijn zeer vereerd en trots om voor de laatste keer exclusief in Duitsland een dergelijke vechtsportlegende voor te stellen als Jerome Le Banner", aldus de organisatie.

Jerome Le Banner kondigt pensioen aan met laatste partij in Duitsland.
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws