'Je kunt mij beter vermoorden!' Hunt gaat los op UFC-baas White
Home / Nieuws / ‘Je kunt mij beter vermoorden!’ Hunt gaat los op UFC-baas White

‘Je kunt mij beter vermoorden!’ Hunt gaat los op UFC-baas White

Mark Hunt won afgelopen week zijn rechtszaak tegen de UFC, de voormalige vechter had deze aangespannen, rond zijn gevecht met Brock Lesnar bij UFC 200 in juli 2016. Hunt verloor het gevecht van Lesnar, maar het werd later een no-contest nadat Lesnar was gemarkeerd voor prestatie verhogende medicijnen.

Iedereen weet dat Mark Hunt boos was op de manier waarop de UFC hem tijdens zijn ambtstermijn behandelde, dat is geen verrassing. Maar deze week liet Hunt zijn emoties echt los. ,,Jullie f*ckers zeiden vele manen geleden tegen mij dat ik een gokker maar ik heb gewonnen”, zegt Hunt over de door hem aangespannen rechtszaak.

Motherfucker

,,Ik ben een motherfoking gangsta en Ik heb die roestige vork wachtend op al jullie klootzakken. Je kunt mij maar beter vermoorden, ik laat niet los. En al degenen die me uitlachten en uitlachten en allerlei shit over mij spraken, jullie kunnen allemaal mijn zwarte kont kussen, smerige lafaards. ”

Hunt moest langs negen verschillende rechtbanken om zijn gelijk te halen over het feit dat de UFC op de hoogte zou zijn geweest dat Lesnar doping zou hebben gebruikt.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page