'Jamal slaat iedereen plat bij Glory, Rico is een nep kampioen' Nieuws
Nieuws

'Jamal slaat iedereen plat bij Glory, Rico is een nep kampioen'

'Jamal slaat iedereen plat bij Glory, Rico is een nep kampioen'

Jamal Ben Saddik versloeg recentelijk Benny Adegbuyi voor de tweede keer. Beide vechters stonden tegenover elkaar tijdens Glory 81, waar Ben Saddik in hoog tempo een einde maakte aan de Roemeen.

Een andere Roemeense topvechter en voormalige It's Showtime kickboks zwaargewicht kampioen Daniel Ghita, keek met volle attentie naar de wedstrijd. Ghita die inmiddels een succesvol politicus is in zijn land staat bekend zijn mening niet onder stoelen of banken te steken. En op Adegbuyi die hij een niksnut noemt is Ghita zeer kritisch.

,,Als je met één hand vecht, wat denk je dan dat er gebeurt als je met twee handen vecht? Mijn KO - eerste ronde voorspelling kwam uit", zegt Ghita die refereert aan het feit dat Ben Saddik Adegbuyi in 2018 met een gebroken hand KO sloeg. ,,Sport is sport, de show is een show! Vecht nog een keer, want alleen de show verkoopt. Niksnutten hebben de indruk dat ze atleten zijn. Als je geen kracht in je vuist hebt, word je gewoon geslacht. God slaapt niet!"

Glory haalt nooit het niveau van de K-1

Over de zwaargewichtklasse waar Rico Verhoeven kampioen is zegt Ghita dat Glory deze nooit echt voor elkaar heeft gekregen. Ook zou Verhoeven nooit een echte vechter van formaat tegenover zich hebben gehad. ,,In 10 jaar kon Glory geen top maken in zwaargewicht. En zie je wat ze hebben? Jamal die met één hand alle toppers verslaat. En kampioen Rico vecht voor de 4e keer buiten Glory met Hesdy Gerges", zegt Ghita tegen onze redactie. ,,Glory haalt nooit het niveau van de K-1" (lees verder onder video).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws