Jamal Ben Saddik 'dreigt' te stoppen met kickboksen Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik 'dreigt' te stoppen met kickboksen

Jamal Ben Saddik 'dreigt' te stoppen met kickboksen
Jamal Ben Saddik 'dreigt' te stoppen met kickboksen

Tijdens zijn optreden in het late avond programma 'Jinek' gisteravond nam kickbokser Jamal Ben Saddik geen blad voor de mond.

Hij staat bekend als een vastberaden vechter met een doel, de wereldtitel zwaargewicht op zijn naam schrijven bij GLORY. Eind 2018 verbaasde de Marokkaans-Belgische vechter vriend en vijand door met een gebroken hand het 8-man toernooi te winnen bij GLORY.

Dat het 8-man toernooi geen wandeling in het park was bleek later toen bekend werd dat de geweldenaar geopereerd moest worden aan zijn hand. Dit hield hem echter niet tegen snel weer zijn trainingen te hervatten bij Hemmers Gym zijn thuis basis. Met het winnen van het toernooi is hij de eerste in de rij om tegen regerend wereldkampioen Rico Verhoeven te vechten.

Ik stop meteen..

Tijdens Jinek melde Ben Saddik dat de kaarten wel eens heel anders gespeeld kunnen gaan worden en dat Badr Hari voor de titel tegen Verhoeven mag strijden. Er wordt al tijden gesproken over een rematch tussen Badr en Rico. Waarvan de laatste weigert een nieuw contract te tekenen zolang de doping affaire rond Badr niet is opgelost.

KIJK HIER: De aflevering van Jinek met Jamal en Saddik

Ben Saddik zegt over een eventueel titelgevecht tussen Badr en Rico dat het wel heel vreemd zou zijn als hij aan de kant geschoven wordt en Badr zijn plaats in neemt. Als dit gebeurt dreigt Ben Saddik te stoppen met kickboksen. Ook zet hij twijfel wat een titel waard zou zijn als Badr er voor mag vechten. Wat GLORY zal doen is nog onbekend, een gevecht tussen Badr en Verhoeven zal namelijk erg lucratief zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws