Jamal Ben Saddik docu serie! Afscheid en nieuw begin Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik docu serie! Afscheid en nieuw begin

Jamal Ben Saddik docu serie! Afscheid en nieuw begin

Jamal Ben Saddik begint in aflevering 1 met trainen voor een gevecht tegen Rico Verhoeven, maar door een blessure moet hij afzeggen. Dit is het startschot van veel ellende die Jamal meemaakt.

De topkickbokser neemt afscheid van zijn gym in Breda en krijgt het slechte nieuws dat zijn kanker terug is gekomen. Naast deze moeilijke tijden moet hij ook nog de cel in. De docu reeks op Videoland laat goed zien wat er achter de schermen gebeurt binnen vechtsport, waarom het anders is dan andere sporten en wat een vechter allemaal meemaakt.

Respectvol beeld

In elk deel word je steeds verder meegesleept in Jamals verhaal. De wedstrijd tegen Rico Verhoeven samengevat met beeldmateriaal uit Jamals opvoeding en jeugdtrainer. Vervolgens werd duidelijk hoe hard Jamal traint om sterker terug te keren na z’n verlies tegen Rico (lees verder onder trailer).

Als liefhebber of toeschouwer ben je getuige van heel wat emotionele momenten. Maar boven alles breng deze documentaire serie respectvol beeld over hoe hard vechters werken om hun doelstelling te bereiken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws