Jake Paul's trainingsmaat valt rivaal aan! 'Had hem bijna' Nieuws
Nieuws

Jake Paul's trainingsmaat valt rivaal aan! 'Had hem bijna'

Jake Paul's trainingsmaat valt rivaal aan! 'Had hem bijna'

Jake Paul's sparringpartner Anthony Taylor probeerde rivaal Jake Fincham neer te halen tijdens een verhitte confrontatie voorafgaand aan hun gevecht dit weekend.

Taylor zet zijn boks carrière voort wanneer hij het opneemt tegen reality-tv-ster Fincham op de undercard van Floyd Mayweather's wedstrijd met Deji in de Coca-Cola Arena in Dubai. De Amerikaanse ster heeft gevochten tegen Tommy Fury en Chris Avila, en versloeg hij onlangs Ashley van de X-Factor winnende band Rak Su in zijn laatste optreden.

Lopend of liggend

Fincham maakt zijn professionele debuut en woonde de persconferentie bij in York Hall waar hij door Taylor werd geduwd tijdens hun eerste face-to-face. De boel escaleerde al snel en veranderde bijna in een MMA-gevecht.

Na de capriolen verklaarde Taylor; ,,Ik had hem bijna, maar zaterdag wordt gehaktdag. Dan zullen we zien wie er lopend of liggend de ring uit gaat."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws