'Jake Paul tegen 93 jarige de ring in': UFC vechtbaas White klaar met fake bokser Nieuws
Nieuws

'Jake Paul tegen 93 jarige de ring in': UFC vechtbaas White klaar met fake bokser

'Jake Paul tegen 93 jarige de ring in': UFC vechtbaas White klaar met fake bokser

Dana White, de CEO van UFC, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat Jake Paul niet zijn favoriete persoon is. Het komt dan ook niet als een verrassing dat hij niet te spreken is over de aankomende bokswedstrijd tussen de YouTuber-turned-boxer en bokslegende Mike Tyson.

Jake Paul, die zich de afgelopen jaren heeft ontpopt van internet persoonlijkheid tot professioneel bokser, staat gepland om op 20 juli in het AT&T Stadium in Dallas, Texas, de ring in te stappen tegen Mike Tyson.

Jake Paul's meest controversiële gevecht tot nu toe

Deze match heeft velen verrast, niet alleen vanwege de onconventionele achtergrond van Paul in de bokswereld, maar ook door het aanzienlijke leeftijdsverschil tussen de twee vechters. White, die goede vrienden is met Tyson, uitte zijn bezorgdheid over het feit dat Tyson 58 jaar oud zal zijn ten tijde van de wedstrijd, wat een leeftijdsverschil van 31 jaar met Paul betekent.

"Ik heb veel liefde voor Mike en ik vind het niet fijn om hierover te praten omdat hij altijd boos wordt als ik deze dingen bespreek. Maar op het moment van de gevecht zal hij 58 jaar oud zijn. Jake Paul heeft wel eens tegen iemand van zijn eigen leeftijd gevochten en verloren", zei White.

"Ik zag gisteren iets op het internet; als hij Mike Tyson verslaat, gaat hij vervolgens vechten tegen Clint Eastwood. Clint Eastwood is 93 jaar oud," aldus White tijdens de Pound 4 Pound podcast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws