Jake Paul neemt 'Stille Huurmoordenaar' in dienst! 'Wraakgevecht' Nieuws
Nieuws

Jake Paul neemt 'Stille Huurmoordenaar' in dienst! 'Wraakgevecht'

Jake Paul neemt 'Stille Huurmoordenaar' in dienst! 'Wraakgevecht'

Bokskampioen Savannah "Stille Huurmoordenaar" Marshall heeft een meerjarige contract bij MMA-organisatie PFL getekend en daagt boksrivaal Claressa Shields uit voor een wraakgevecht.

De Professional Fighters League (PFL) waar bokser Jake Paul een van de groot aandeelhouders is heeft weer een bokskampioen toegevoegd aan haar groeiende rooster. Savannah Marshall bijgenaamd de 'Stille Huurmoordenaar' voegt zich bij Claressa Shields en Amanda Serrano in de organisatie en heeft haar wens om de wateren van mixed martial arts te verkennen omgezet in een exclusieve meerjarige deal met de PFL.

Opwindende tijd aldus Jake Paul

"Ik ben opgetogen om mijn reis in MMA te beginnen met de Professional Fighters League," werd Marshall geciteerd in een persbericht van de PFL. "Ik ben trots om me aan te sluiten bij de meest getalenteerde vrouwelijke vechtsportatleten ter wereld en om de status van vrouwen in de sport te blijven verhogen via PFLW."

Marshall heeft gekozen voor een overgang naar MMA na aanzienlijk succes in de boksring, waar ze een record van 13-1 heeft opgebouwd en de onbetwiste super-middengewicht kampioen is.

In wat een uitstekend jaar is geweest voor de opkomende PFL-organisatie op het gebied van aanwervingen, sprak Jake Paul over de nieuwste grote naam die zich heeft gecommitteerd aan optredens in de SmartCage, evenals de recent aangekondigde PFLW. "Ik wil tweevoudig bokswereldkampioen Savannah Marshall verwelkomen bij de Professional Fighters League," zei Paul.

"Het is een opwindende tijd voor PFL nu we officieel PFLW lanceren, en de toevoeging van Savannah Marshall versterkt het beste wereldwijde roster van vrouwen in vechtsporten. PFLW zet zich in voor de empowerment en gelijkheid van alle vrouwelijke atleten en biedt een toegewijd platform voor vrouwen om PFL MMA-kampioenen te worden."

Door zich bij de PFL aan te sluiten, lijkt Marshall ook een unieke cross-sport revanche te hebben opgezet met een recente rivaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws