‘Boksen kan Jake en Logan Paul fataal worden’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Boksen kan Jake en Logan Paul fataal worden’

‘Boksen kan Jake en Logan Paul fataal worden’

'Boksen kan Jake en Logan Paul fataal worden'

Canelo Alvarez geeft een waarschuwing af aan de YouTube broers die boksers werden, Jake en Logan Paul. Mexicaanse bokskoning zegt dat beide broers er wel eens aan dood kunnen gaan.

De gebroeders Paul hebben een voortrekkersrol in de recente trend van YouTube-sterren om de boksring te betreden. Waar de boksfans de YouTuber’s vervloeken omdat zij de sport zouden veranderen, is er een enorme belangstelling van mainstream fans.

Jake is overgegaan op het vechten tegen echte professionals, in plaats van tegen andere Youtubers, en schokte de vechtwereld toen hij de gepensioneerde MMA-grote Ben Askren knock-out sloeg in de eerste ronde van hun gevecht vorige maand. Broer Logan treed in juni de legendarische Floyd Mayweather tegemoet.

Oneerlijk

Dit laatste irriteert niet alleen veel boks fans maar ook profboksers als Canelo. ,,Hoe kan het dat een niksnut als Logan Paul tegen een legende als Mayweather de ring in mag, terwijl echte boksers daar jaren op moeten wachten”, zei Canelo al eerder. Nu waarschuwt Canelo zelfs dat de dood er op kan volgen voor beide broers.

,,Ze zouden ze kunnen vermoorden. Dit is geen voetbalwedstrijd, ze zouden echt dood geslagen kunnen worden”, zei Alvarez in een interview met Graham Bensinger. ,,Ik geloof echt dat het een gebrek aan respect is”, zei hij. ,,Het is allemaal gebaseerd op geld, maar dat er echte risico’s aan kleven lijkt iedereen te vergeten. “

Bekijk ook

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

‘Sukkel’: McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire

Conor McGregor heeft geen goed woord over voor zijn voormalige boksrivaal Floyd Mayweather

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page