Jake Paul: 'Mayweather pak ik zijn 50-0 record af' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jake Paul: ‘Mayweather pak ik zijn 50-0 record af’

Jake Paul: ‘Mayweather pak ik zijn 50-0 record af’

Jake Paul: 'Mayweather pak ik zijn 50-0 record af'

Jake Paul lijkt het aardig in zijn bol te hebben, de YouTube wannabee bokser beweert tegenover The Sun dat hij in een bokswedstrijd met de legende, diens vlekkeloze 50 overwinningen en nul verlies record zal breken.

De YouTuber lijkt steeds vervelender te worden in zijn aanpak van het boksen, UFC-baas Dana White zegt dat de tegenstanders van Paul zorgvuldig uitgekozen worden. Echte vechters heeft hij niet tegenover zich gehad, behalve teenslipper koning en voormalig UFC-vechter Ben Askren. Deze verloor via knock-out van Paul, maar er wordt gezegd dat deze express neerging.

Gek

Hoe het ook zij Jake en broer Logan houden de gemoederen flink bezig, en nu zegt ‘Jakey’ dus dat hij Mayweather wil afstraffen. Eerst zal broer Logan met de bokslegende de ring in gaan. ,,Ik wil geen demowedstrijden doen en ik denk dat dit het verschil is tussen Floyd en ik en zelfs mijn broer en mijzelf”, zegt Jake tegen The Sun.

,,Ik wil legitieme professionele gevechten ik wil mijn prof-record opbouwen. Ik denk niet dat Floyd dat zou doen. Hij vecht alleen in demo’s omdat hij zijn record niet wil riskeren”, aldus Jake. Verder zegt Jake geen circus clown te zijn en zich zo niet te voelen. Gek genoeg denkt de vechtsportwereld wel zo over de Amerikaan, die volgens experts geen schijn van kans heeft tegen Mayweather.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page