F*cking loser: Jake Paul breekt belofte aan Funky Ben – Vechtsport Info
Home / Nieuws / F*cking loser: Jake Paul breekt belofte aan Funky Ben

F*cking loser: Jake Paul breekt belofte aan Funky Ben

Jake Paul zit niet te wachten op een worstelwedstrijd met UFC-veteraan Ban Askren. Laatst genoemde werd zaterdag tijdens een bokswedstrijd met Paul genadeloos knock-out gemept. Een beloofde worstelwedstrijd komt er nu niet want Paul vindt Askren een fucking loser.

Volgens Paul had hij eerder afgesproken om een ​​worstelwedstrijd te houden met “Funky” Askren na hun bokswedstrijd. Nu zegt de YouTuber dat hij die belofte niet langer nakomt. ,,Ik kies ervoor om het niet meer te doen omdat hij een fucking loser is”, schrijft Paul op Twitter. “Askren is super sterk in het worstelen vandaar dat Paul wellicht afzegt uit angst om te verliezen,” zo menen insiders.

Askren, een voormalig MMA-kampioen, maakte afgelopen zaterdagavond in Atlanta zijn boksdebuut tegen Paul. Het gevecht zelf duurde niet lang omdat Askren binnen 2 minuten KO ging. Toen Askren opstond bleek dat hij te wiebelend op zijn benen stond, dus de scheidsrechter zwaaide het gevecht af.

Bekijk ook

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page