'Jake Paul in paniek na klap van Mike Tyson!' Legende is in topvorm Nieuws
Nieuws

'Jake Paul in paniek na klap van Mike Tyson!' Legende is in topvorm

'Jake Paul in paniek na klap van Mike Tyson!' Legende is in topvorm

Mike Tyson en Jake Paul staan op 20 juli staan tegenover elkaar in de boksring. De voorbereidingen zijn in volle gang en coach Rafael Cordeiro kan niet wachten om de bokslegende klaar te stomen voor deze uitdaging.

Trainer Cordeiro, bekend geworden in de MMA-wereld en nu hoofd van Kings MMA in Californië, belooft dat Paul een onverwachte uitdaging te wachten staat in het AT&T Stadium in Arlington, Texas.

Technische match van formaat

Volgens Cordeiro zal de wedstrijd tussen Tyson en Paul geen eenzijdige strijd worden, maar een technisch hoogstandje. "We hebben aan de andere kant een jongen die kan boksen en niet bang is," vertelde Cordeiro in een interview met MMA Fighting. Ondanks Tyson's krachtige stoten, die ongetwijfeld hun doel zullen vinden, is het de reactie van Paul op deze treffers die de wedstrijd interessant zal maken.

Cordeiro's strategie is duidelijk: "Paul in paniek houden, na de eerste klap raakt hij in paniek let maar op. Dat is het doel. Ons doel is om Jake de hele wedstrijd in paniek te houden. Of zo lang hij het volhoudt." Ondanks deze harde woorden heeft Cordeiro respect voor Paul's bokscarrière, die volgens hem al lang niet meer die van een YouTuber is. Paul heeft zich bewezen tegenover sterke tegenstanders en verdient respect van de vechtsportgemeenschap.

Tyson's voorbereiding en conditie

Anders dan bij zijn eerste kamp sinds zijn terugkeer, komt Tyson niet terug na 15 jaar afwezigheid. Hij heeft continu getraind, wat een significant verschil zal maken in zijn voorbereiding. Cordeiro benadrukt dat Tyson in uitstekende vorm is, ondanks de uitdagingen met zijn rug waar hij al sinds jonge leeftijd mee kampt.

De aandacht voor Tyson's gezondheid en beweging in de training is cruciaal voor zijn prestatie. Mike Tyson en Jake Paul beloven een onvergetelijke wedstrijd te leveren, met een mengeling van ervaring, techniek, en de wil om te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws