Jake Paul gaat af als een gieter voor ogen grote liefde! ‘Schaamde zich kapot' Nieuws
Nieuws

Jake Paul gaat af als een gieter voor ogen grote liefde! ‘Schaamde zich kapot'

Jake Paul gaat af als een gieter voor ogen grote liefde! ‘Schaamde zich kapot'

Voordat Jake Paul beroemd werd op YouTube en in het boksen, was hij een worstelaar op de middelbare school in Ohio, samen met zijn broer Logan.

Hij herinnerde zich een gênante nederlaag voor het meisje waar hij een oogje op had tijdens een worstelwedstrijd. Hij voelde zich vernederd omdat hij voor het publiek in een worstel-singlet stond en zijn crush zijn verlies zag.

Jutta Leerdam is groot fan van Jake Paul

Bo Nickal, een bekende worstelaar en UFC-vechter, besprak ook zijn eigen nederlagen en hoe deze momenten van falen leerervaringen waren waar hij nu dankbaar voor is. Jake Paul en Bo Nickal bespraken ook de betekenis van groei en leermomenten in het leven, zowel in de sport als daarbuiten.

Jake Paul herinnerde zich ook zijn eerste nederlaag in het boksen, tegen Tommy Fury in Saudi-Arabië. Ondanks een late knockdown en een overwinning op de scorekaarten van een jurylid, werd hij uiteindelijk comfortabel verslagen. Hij beschouwt het als een reality check en ziet het als een deel van zijn persoonlijke groeiproces.

11 claps
11 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws