Jake Paul: 'Dronken McGregor' moet opzouten, ik vecht liever tegen Nate Diaz Nieuws
Nieuws

Jake Paul: 'Dronken McGregor' moet opzouten, ik vecht liever tegen Nate Diaz

Jake Paul: 'Dronken McGregor' moet opzouten, ik vecht liever tegen Nate Diaz

Gedurende het afgelopen jaar is Jake Paul extreem openhartig geweest over waar hij zichzelf ziet in de bokssport, en wie hij denkt dat hij ooit zal kunnen verslaan. Paul heeft ook veel UFC-vechters genoemd tegen wie hij graag zou willen vechten in de boksring.

De Ierse superster Conor McGregor was er daar een van, echter is deze aan de slechte kant van Paul belandt. ,,Kijk, hij (McGregor) is de man die zo lang de shit was en het middelpunt van de aandacht, en nu is zijn carrière gekelderd", zei Paul.

Drankorgel McGregor

,,Hij is respectloos. Zelfs tot het punt dat het te ver gaat. Er is een punt in dit waar het is als, 'Cool, ja. Het is het vechtspel. Ik zei wat ik zei. Kom er overheen. 'Praat zoveel onzin als je wilt. Maar er is een punt waarop je er dom uitziet", aldus Paul die zich nu richt op Nate Diaz.

Paul vertelde aan MMA Junkie dat elk verlangen dat hij had om tegen McGregor te vechten, is weggeëbd. In plaats daarvan, zei hij, zou hij het liever opnemen tegen een van de rivalen van de Ier. ,,Ik denk dat het gevecht tussen Nate Diaz en Jake Paul waarschijnlijk interessanter is dan een gevecht tussen Jake Paul en dronken Conor McGregor.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws