Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan Nieuws
Nieuws

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Paddy Pimblett gevecht op UFC 282-gevecht zal een potentiële sparringsessie van $ 1 miljoen niet in de weg staan, schreef Jake Paul vandaag. Alhoewel het een sparring betreft zullen beiden het als een echt gevecht behandelen.

In een poging om Pimblett in de ring te krijgen, bood Paul Pimblett een datum van 5 januari aan, zodat "tegen die tijd je normale gewicht weer terug is", schreef hij op Twitter. "Geen excuses." Paul kondigde eerder aan dat hij de UFC lichtgewicht naar zijn geadopteerde geboorteplaats Puerto Rico zal vliegen.

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint, en lidmaatschap van Paul's United Fighters Association als hij verliest. Pimblett trok de aandacht van Paul door hem te beschuldigen van het organiseren van vaste gevechten. Woensdag schreef Paul dat de Britse ster ook zijn populariteit wilde benutten.

Pimblett accepteerde de aanvankelijke uitdaging van de bokser kort nadat deze was uitgegeven. Maar zijn tegenvoorstel was dat Paul naar Las Vegas vloog voor een sparring sessie bij het UFC Performance Institute. Terwijl Paul probeert te sparren met Pimblett, hengelt hij ook naar zijn volgende gevecht, een bokswedstrijd met pas ontslagen UFC legende Nate Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws