Bevestigt: Jairzinho Rozenstruik vs Alistair Overeem in Washington Nieuws
Nieuws

Bevestigt: Jairzinho Rozenstruik vs Alistair Overeem in Washington

Bevestigt: Jairzinho Rozenstruik vs Alistair Overeem in Washington
Bevestigt: Jairzinho Rozenstruik vs Alistair Overeem in Washington

Jairzinho Rozenstruik vervangt Walt Harris, die werd gedwongen voor af te zeggen het gevecht.

terwijl de zoektocht naar zijn 19-jarige stiefdochter Aniah Blanchard wordt voortgezet nadat ze op 23 oktober vermist raakte. Slechts twee dagen na het behalen van een knock-out van 29 seconden tegen Andrei Arlovski op UFC 244, maakt Jairzinho Rozenstruik een snelle terugkeer.

ZIE OOK>> Alistair Overeem vs Jairzinho Rozenstruik in de maak

De Surinaamse Bigi Boy zal Alistair Overeem het hoofd bieden als het nieuwe hoofdevenement van UFC op ESPN 7, dat plaatsvindt op 7 december in Washington D.C.

Pas gevochten

Naast zijn knock-out overwinning op Andrei Arlovski afgelopen weekend, heeft de 31-jarige zwaargewicht uit Suriname ook Junior Albini en Allen Crowder recentelijk verslagen. Wat Overeem betreft, hij heeft overwinningen op met knock-out tegen Sergei Pavlovich en Alexey Oleynik.

Ongeslagen in zijn carrière, zal Rozenstruik dus een nog grotere stap zetten in de strijd tegen Overeem op 7 december na drie opeenvolgende overwinningen te hebben behaald.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws