UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december Nieuws
Nieuws

UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december
UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

De zegetocht van Jairzinho Rozenstruik lijkt niet te stoppen, zaterdagnacht versloeg hij in een paar seconden Andrei Arlovski via knock-out.

Met de winst op Arlovski lijkt de weg open voor rozenstruik om tegen de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem de kooi in te gaan op 7 december. Overeem was gepland om te vechten tegen Walt Harris echter zegde deze af, de dochter van Harris is al geruime tijd vermist.

Ik stap graag in

Overeem gaf aan voor de situatie van Harris begrip te hebben en begrijpt al vader dat een gevecht niet echt in het hoofd zit als een kind spoorloos verdwenen is. Met de afzegging van Harris is de UFC op zoek naar een vervanger, echter zal men niet lang hoeven te zoeken, Rozenstruik heeft aangegeven op korte termijn te willen instappen.

ZIE OOK >> Rozenstruik plaatst brute knock-out op Arlovski

Arlovski ging knock-out binnen 29 seconden tegen Rozenstruik. Over een gevecht met Overeem zegt de Surinaamse wervelwind: "Als de UFC mij de kans geeft, zet mij maar in. Alistair is een geweldige vechter en een legendarische man. " Het zal moeten blijken of de UFC Rozenstruik een kans gunt tegen Overeem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws