UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

De zegetocht van Jairzinho Rozenstruik lijkt niet te stoppen, zaterdagnacht versloeg hij in een paar seconden Andrei Arlovski via knock-out.

Met de winst op Arlovski lijkt de weg open voor rozenstruik om tegen de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem de kooi in te gaan op 7 december. Overeem was gepland om te vechten tegen Walt Harris echter zegde deze af, de dochter van Harris is al geruime tijd vermist.

Ik stap graag in

Overeem gaf aan voor de situatie van Harris begrip te hebben en begrijpt al vader dat een gevecht niet echt in het hoofd zit als een kind spoorloos verdwenen is. Met de afzegging van Harris is de UFC op zoek naar een vervanger, echter zal men niet lang hoeven te zoeken, Rozenstruik heeft aangegeven op korte termijn te willen instappen.

ZIE OOK >> Rozenstruik plaatst brute knock-out op Arlovski

Arlovski ging knock-out binnen 29 seconden tegen Rozenstruik. Over een gevecht met Overeem zegt de Surinaamse wervelwind: “Als de UFC mij de kans geeft, zet mij maar in. Alistair is een geweldige vechter en een legendarische man. ” Het zal moeten blijken of de UFC Rozenstruik een kans gunt tegen Overeem.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page