UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

UFC: Weg open voor Overeem vs Rozenstruik op 7 december

De zegetocht van Jairzinho Rozenstruik lijkt niet te stoppen, zaterdagnacht versloeg hij in een paar seconden Andrei Arlovski via knock-out.

Met de winst op Arlovski lijkt de weg open voor rozenstruik om tegen de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem de kooi in te gaan op 7 december. Overeem was gepland om te vechten tegen Walt Harris echter zegde deze af, de dochter van Harris is al geruime tijd vermist.

Ik stap graag in

Overeem gaf aan voor de situatie van Harris begrip te hebben en begrijpt al vader dat een gevecht niet echt in het hoofd zit als een kind spoorloos verdwenen is. Met de afzegging van Harris is de UFC op zoek naar een vervanger, echter zal men niet lang hoeven te zoeken, Rozenstruik heeft aangegeven op korte termijn te willen instappen.

ZIE OOK >> Rozenstruik plaatst brute knock-out op Arlovski

Arlovski ging knock-out binnen 29 seconden tegen Rozenstruik. Over een gevecht met Overeem zegt de Surinaamse wervelwind: “Als de UFC mij de kans geeft, zet mij maar in. Alistair is een geweldige vechter en een legendarische man. ” Het zal moeten blijken of de UFC Rozenstruik een kans gunt tegen Overeem.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page