Jackie chan en Sylvester Stallone samen in vechtsport film Nieuws
Nieuws

Jackie chan en Sylvester Stallone samen in vechtsport film

Jackie chan en Sylvester Stallone samen in vechtsport film

Jackie Chan en Sylvester Stallone samen in vechtsport film, de niet verwachte combinatie

Sylvester Stallone en Jackie Chan bundelen hun krachten op het grote scherm. Er wordt gezegd dat zij samen in een vechtsport film zullen acteren later dit jaar, het zou gaan om een ​​van de duurste Chinese film tot nu toe. Actiefilm watchers hadden deze onverwachte combinatie van acteurs niet zien aankomen.

In alle stilte blijkt er zijn gewerkt aan een film waarin deze twee grote acteurs zouden kunnen schitteren, daar waar voor beide de jaren gaan tellen.

Ex-Baghadad

Ex-Baghadad is de naam van de film die Stallone en Chan samen op zullen nemen, en aan werken als een eenheid met regisseur en veteraan stunt performer Scott Waugh en scenarioschrijver Arash Amel. De verrassing is het feit dat Chan's eigen productiebedrijf, SR Media, de film zal gaan produceren met een budget van 80 miljoen dollar.

Einde van de Expendables onderneming

Er wordt gezegd dat Ex-Bagdad de film was waarvan Stallone van plan was om aan te werken na het einde van de Expendables serie. De combinatie van Stallone's ongelooflijke verleden als hoofdrolspeler en martial arts Chan's en zijn duivelse prestaties is zeker een ervaring die alle actiefilm fans zullen waarderen en enthousiast over zullen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws