Jackass Steve-O: 'Vergeet Tom Cruise ik pak Bieber bij de UFC' Nieuws
Nieuws

Jackass Steve-O: 'Vergeet Tom Cruise ik pak Bieber bij de UFC'

Jackass Steve-O: 'Vergeet Tom Cruise ik pak Bieber bij de UFC'

Er is een nieuwe loot aan de boom die graag bij de UFC een gevecht aan wil gaan.

Niemand minder dan Steve-O van het bekende stunt programma Jackass wil de grote mond van Justin Bieber wel even verbouwen. Bieber daagde eerder Tom Cruise uit tot een MMA-gevecht, kwam later met het verhaal dat heen grapje was, maar Steve_ vindt dat hij zijn uitdaging na moet komen,

Steve-O trok de stoute schoenen aan en vloog volgens de zender TMZ zelfs naar de grote baas van de UFC, Dana White om hem te overtuigen hem tegen Bieber te laten vechten.

Even met de grote baas om tafel

"Ik had een praatje met Dana White," zegt Steve-O … "En hij was het ermee eens dat als Tom Cruise niet opstaat en iemand de kooi moet vullen met Justin Bieber, dan ben ik de man. "

White lijkt het overigens wel wat om beiden personen tegenover elkaar in de MMA-kooi tegenover elkaar te zetten. In het geval Bieber vs Steve-O, lijkt het duidelijk dat Bieber geen schijn van kans maakt. "Ik vreet hem op," verklaarde Steve-O dan ook. Op zich valt niet te ontkennen dat Steve-O een bikkelharde is als wij afgaan op zijn Jackass CV.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws