Israel Adesanya in herkansing met Marvin Vettori op UFC 263 Nieuws
Nieuws

Israel Adesanya in herkansing met Marvin Vettori op UFC 263

Israel Adesanya in herkansing met Marvin Vettori op UFC 263

De terugkeer van Israel Adesanya naar de UFC Octagon zal met fans zijn, Marvin Vettori zal voor de tweede keer met de Nieuw-Zeelander de strijd aangaan in Glendale, Arizona.

Het zal een strijd om de middengewicht titel van Adesanya zijn als de kampioen en Vettori elkaar treffen voor 18.000 fans de Gila River Arena op 12 juni. Het is het derde evenement waar de UFC fans toe laat sinds de organisatie werd toegestaan om evenementen met publiek te houden. Ironisch genoeg was het eerste gevecht van de twee middengewichten op dezelfde locatie.

Aartsrivalen

Adesanya kwam voor het laatst in actie tegen lichtzwaargewicht kampioen Jan Blachowicz. De Nieuw-Zeelander verloor maar blijft een van de meest populaire sterren op de UFC-selectie. In Vettori ontmoet hij een man die hij eerder in hun carrière versloeg, in een gevecht waarvan de Italiaan zegt dat hij de winnaar was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws