ISKA Europe benoemt Paul Nicholls tot Rules Director Nieuws
Nieuws

ISKA Europe benoemt Paul Nicholls tot Rules Director

ISKA Europe benoemt Paul Nicholls tot Rules Director

FOTO: GLORY
FOTO: GLORY

Benoeming tot Rules Director

Paul Nicholls afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk is benoemd tot Rules Director voor ISKA Europa, de nieuwe rol omvat het bewerken en updaten van de ISKA Europese regels en voorschriften, het organiseren van seminars en cursussen voor scheidsrechters en officials in heel Europa en het onderhouden van contacten met nationale bestuursorganen voor vechtsporten om ISKA er van te verzekeren dat gesanctioneerde evenementen wettelijk geregeld worden en binnen nationale richtlijnen.

ISKA scherp op de regels

De ISKA staat er om bekend zeer strict te zijn in het handhaven van de regels, maar zij doen meer zo hebben zij ook het open scoring model bij GLORY binnen gebracht, wat inhoudt dat men na elke ronde kan zien welke scores de vechters hebben behaald. De rol die Nichols gaat vervullen is een belangrijke binnen de ISKA, met zijn kennis en ervaring dan ook een goede keuze lijkt ons.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws