Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC

Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC

Vier nieuwe vechters tekenen Invicta FC, inclusief Isis Verbeek en Luanna Alzuguir

Invicta Fighting Championships heeft vier nieuwe atleten aan zijn selectie toegevoegd. Deelnemer aan de atoomgewicht divisie is GLORY Kickboxing-veteraan Isis Verbeek (0-0). Met meer dan 50 gecombineerde Muay Thai en kickboks partijen, maakt de 23-jarige Nederlandse haar professionele MMA-debuut in de Invicta-kooi. Ze wordt geconfronteerd met veel van ’s werelds beste vechters, waaronder de huidige GLORY-kampioen Anissa Meksen.

Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC
Foto: Isis Verbeek (James Law / GLORY)

Veel nieuw talent

De 125 pond divisie zal Luanna Alzuguir van Brazilië zijn (0-0 verwelkomen als nieuweling. De Braziliaanse Jiu-Jitsu zwarte bander, is 32 jaar en is een vijfvoudig wereldkampioen en een gouden medaillewinnaar van ADCC. Ze behaalde een derde overwinning door submission op Brittney Cloudy in haar eenmalige amateur-MMA gevecht.

Lisa Spangler (0-0) is de nieuwste toevoeging aan de bantamgewicht divisie. Bijgenaamd “The Strangler” heeft ze als amateur een record van 9-1 verzameld, waaronder vijf finishes door stoten. Vechtend tegen Gracie Barra in Portland, heeft de 22-jarige Spangler ook de kooi gedeeld met Invicta-veteraan Kal Schwartz.

Alle vier vechters debuteren in de Invicta FC-kooi in 2018

Ten slotte is de Kroatische Adriana Vuković (0-0) de jongste vechter die bij de promotie tekent. Op 18-jarige leeftijd heeft Vuković al een amateurrecord van 6-0-1 achter zich. Trainend bij Tristar MMA, heeft het vlieggewicht reeds talloze amateur-titels gewonnen in de Braziliaanse Jiu-Jitsu, kickboksen en MMA.

Over Invicta FC:

Invicta Fighting Championships is een wereldkampioenschap, all-pro mixed martial arts (MMA) vechtserie gewijd aan vrouwelijke atleten met een belangrijk platform om hun vaardigheden op een consistente basis aan te scherpen. Invicta is opgericht in 2012 door Shannon Knapp, een oud-MMA-manager, en zet zich in voor de toekomstige groei van MMA voor vrouwen door de best mogelijke match-ups tussen vrouwelijke vechters te bevorderen en toekomstige supersterren van de sport te identificeren en te ontwikkelen.

Bekijk ook

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, kan land niet uit'

UFC’er Chimaev Russisch leger in? ‘Paspoort afgepakt, mag land niet uit’

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomen

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page