Wat is Ving Tsun Kung Fu en hoe leer je het? Nieuws
Nieuws

Wat is Ving Tsun Kung Fu en hoe leer je het?

Wat is Ving Tsun Kung Fu en hoe leer je het?

De Moy Yat Ving Tsun naam is een erfenis achtergelaten door Grand Master Moy YatLo Loy Yat Cheung Hung", Als je niet hard traint terwijl je jong bent, heb je niets als je oud bent.

De Moy Yat Ving Tsun naam is een erfenis achtergelaten door Grand Master Moy Yat, voor ons allemaal. Het onderstreept het belang van de zuivere overdracht van de kunst, waar door iemand de kunst door middel van eigen ervaring leert. Dit zou niet verder kunnen zijn van GM Moy Yat's versie van Ving Tsun, zoals velen verkeerd ervan uitgaan dat het is. De term Martial Intelligence is simpelweg een concept dat ons idee van Sifu versterkt, omdat het niet meer is dan de mogelijkheid om de mogelijkheden, van uw dagelijkse levenssituaties of ervaringen door het leren van het Moy Yat Ving Tsun-systeem te maximaliseren.

Ving Tsun-systeem

De studie van het Ving Tsun-systeem is een proces. Het doel is om een ​​stukje Kung Fu te zijn, in tegenstelling tot het op te zetten als een shirt en leertegnieken. Een verslaggever in een gesprek met Bruce Lee vroeg: 'Hoe leert u Kung Fu?' Bruce, op dit moment, en gooide de reporter zijn portemonnee op de grond. De reporter pakte direct de portemonnee. Bruce reageerde door te zeggen: "Zie, je was succesvol. Je reageerde instinctief zonder te denken! Als je iemand zou leren om dat te doen, hoe zou je ze leren? Zou je ze een enkele hand geven? Dit is een onderscheid tussen resultaat en methode.

Om een ​​vechtsport zonder een methode te leren is zeldzaam. Zoals een vader en zoon - de zoon kan veel van zijn vader leren - maar hoe? Wanneer? Waar? Wat? Hij kan het je bijna niet vertellen. Dit lijkt geen methode te zijn, maar eigenlijk is dit een methode. Met elke andere methode kan men niet alleen de Kung Fu maar ook de methode verwerven. Deze andere methode kan de bal en de ketting om zijn enkel zijn. Tenminste om te begrijpen is dit onderscheid op zichzelf bevredigend. Daarom kunnen andere vragen worden gesteld bij het bestuderen van het Ving Tsun-systeem:

  • Waarom train je, en hoe train je?
  • Welke eigenschappen ben je aan het trainen? (Onthoud dat vechttechnieken en vecht attributen twee verschillende onderwerpen zijn!)
  • Waar in je systeem train je het voor die attributen?
  • Hoe weet je dat je je niet in de helft van de tijd kan trainen en hoe zou je het weten als je het zag.

Het vermogen om hun Kung Fu te gebruiken

Het zijn martial attributen die iedereen ondersteunen in het vermogen om hun Kung Fu te gebruiken, daarom is het vermijden en het gebruik van technieken als doeleinden voor zichzelf of gewoon een manier om een ​​tegenstander te slaan. Gebruik deze bewegingen eerder als een middel om de krijgskenmerken te ontwikkelen die belangrijk zijn voor Ving Tsun Kung Fu-balans, timingcoördinatie, gevoeligheid en ontspanning.

Werk om deze technieken te overtreffen en welke methode ze ook hebben geleerd om vrije expressie van je Kung Fu mogelijk te maken. De Sifu helpt u om Kung Fu te ontdekken zonder u zijn persoonlijke stijl te geven. De persoonlijke stijl en vaardigheden van uw Sifu zouden anders een beperkende factor worden. De Sifu begeleidt u langs het pad, maar de last van inspanning valt op u. Jij regelt je eigen lot. De trailblazers van Ving Tsun zijn zelfgemotiveerd, serieus en detailgericht. Ze duiken in het systeem en onderdompelen zich in Kung Fu Life, de sleutel tot het leren.

Voor meer informatie over Ving Tsun en waar te beoefenen KLIK HIER!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws