Is de Glory Grand Prix van 9 maart gelijk de laatste? Nieuws
Nieuws

Is de Glory Grand Prix van 9 maart gelijk de laatste?

Is de Glory Grand Prix van 9 maart gelijk de laatste?

Maurice Hols, de voormalige CEO van Glory, heeft onlangs zijn positie opgezegd na een meningsverschil over de richting van de organisatie met Scott Rudmann, de Amerikaanse eigenaar van de organisatie.

Onder leiding van Hols, die bekend stond om zijn frisse en enthousiaste aanpak, introduceerde Glory een aantal Grand Prix toernooien, een belangrijke ontwikkeling voor de organisatie.

Twijfels over voortbestaan Grand Prix toernooien

In een recente verklaring aan de NOS uitte Hols zijn twijfels over het voortbestaan van deze toernooien. "Ik ben onzeker over het voortbestaan van de toernooien en of de organisatie een nieuwe richting inslaat. Het zou me niet verbazen als er al plannen zijn gemaakt zonder mijn medeweten," zei Hols.

Deze uitspraak werpt vragen op over de toekomst van de Grand Prix reeks onder de nieuwe leiding.

Eerste Grand Prix met Rico Verhoeven, eerste en laatste?

De eerste Grand Prix, gepland op 9 maart, zal Rico Verhoeven in de hoofdrol zien. Verhoeven mocht als eerste zijn tegenstander kiezen, een besluit dat veel kritiek ontving omdat het afweek van de gebruikelijke lotingsprocedure.

De recente ontwikkelingen rondom de afwezigheid van Jamal Ben Saddik, die als invaller werd verwacht maar uiteindelijk niet deelneemt, hebben de aandacht voor het toernooi verder vergroot.

Met de onzekerheid die Hols uit over de toekomst van de Grand Prix reeks, vragen fans zich af of het evenement op 9 maart zowel het eerste als het laatste in zijn soort zal zijn. Zij hopen dan ook op een verklaring van Glory die helderheid zal geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws