IRRITANT WIJF: UFC vechtster zwaar onder vuur Nieuws
Nieuws

IRRITANT WIJF: UFC vechtster zwaar onder vuur

IRRITANT WIJF: UFC vechtster zwaar onder vuur

Paige VanZant verloor op 12 juli tijdens UFC 251 in Abu Dhabi binnen enkele minuten van Amanda Ribas. Een armklem maakte een eind aan de laatste UFC wedstrijd op haar contract. Er volgde een lichte schermutseling met UFC Baas Dana White, die later weer werd bijgelegd.

De mooie blondine krijgt nu flink wat kritiek te verduren op een van haar laatste Instagram video's. Samen met haar man en mede MMA-vechter Austin Vanderford is VanZant te zien in een korte dansvideo. De opmerkingen waren niet van de lucht, tot op het grove aan toe.

Laat lekker gaan

"Stop met deze onzin, irritant wijf, leer eens beter vechten dan constant aandacht te trekken op Instagram," aldus een van de reacties. "Goh moeten jullie nog niet in je blote reet een dansje doen, belachelijk dit."

Dit bericht bekijken op Instagram

The Original ☀️ #rideit

Een bericht gedeeld door Paige VanZant (@paigevanzant) op

VanZant en Vanderford waren de afgelopen maanden meerdere malen naakt te zien in foto's en video's op Instagram. Overigens beweert VanZant dat zij met haar posts meer verdiend dan dat zij doet als vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws