Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video) Nieuws
Nieuws

Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video)

Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video)

Keyboard warriors en internet pesters zijn helaas tegenwoordig maar al te gewoon, vooral in de MMA-wereld.

Te veel zogenaamde MMA ‘fans’ uiten zo snel kwetsende beledigingen naar vechters. Maar zouden nooit de moed hebben om die dingen persoonlijk in hun gezichten te zeggen.

In dit geval zien we echter een pestes die via internet een paar MMA-vechters uitdaagde. Maar vervolgens daadwerkelijk de ballen had om persoonlijk te verschijnen en akkoord te gaan met een sparring-sessie.

Niet slim

De vechters die hij uitdaagde zijn 3-0 professionele MMA-vechter Damon Minor, evenals 11-0 amateur vechter, Mitch Aguiar, die ook een voormalig US Navy Seal is.

Respectloos zijn tegen iemand is nooit cool, maar als je dat doet tegen iemand die niet alleen een MMA-vechter is, maar ook een Navy Seal, dan is dat gewoon niet erg intelligent.

Dan heb je wel ballen

Via Instagram had de keyboard Warrior dit te zeggen tegen Aguiar, die eind deze maand zijn professionele MMA-debuut gaat maken. 'Misschien moet ik je opzoeken om je een echte sparring wedstrijd te geven.'

Tot ieders verbazing kwam hij echter opdagen zoals hij zei dat hij zou doen, en nam hij zijn klappen als een man van zowel Mitch Aguiar als Damon Minor. Zoals we in de onderstaande video kunnen zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws