Internationale Muay Thai bond IFMA past naam en logo aan Nieuws
Nieuws

Internationale Muay Thai bond IFMA past naam en logo aan

Internationale Muay Thai bond IFMA past naam en logo aan
Internationale Muay Thai bond IFMA past naam en logo aan

Internationale Federatie van Amateur Muaythai is op de jaarlijkse algemene vergadering in Bangkok, Thailand omgedoopt.

IFMA zal voortaan bekend staan ​​als de Internationale Federatie van Muaythai-verenigingen. Meer dan 100 nationale federaties waren vertegenwoordigd op de bijeenkomst aan het einde van de Wereldkampioenschappen 2019 bij de Sports Authority of Thailand.

IFMA heeft zich verenigd met de World Muaythai Council (WMC), opgericht in 1995 door de Royal Thai Government, met als doel de sport wereldwijd populair te maken. In december 2016 is Muay Thai erkend door het Internationaal Olympisch Comité (IOC).

Gendergelijkheid

"Het nieuwe IFMA-logo bevat de houding van IFMA ten aanzien van gendergelijkheid, waarbij het oorspronkelijke logo een mannelijke atleet toonde. Het nieuwe logo is aangepast door een ​​vrouwelijke atleet op te nemen en het toegewijde principe van IFMA voor de bevordering van gendergelijkheid te tonen, "aldus de verklaring.

IFMA-president Dr. Sakchye Tapsuan zei dat hij een trotse voorstander is van de erkenning en voortdurende groei van IFMA in de wereld van het bieden van een sterke basis en kansen voor atleten om te groeien.

Bron Fightmag

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws