Ingestort: UFC-ster Oliveira laat tranen los in video
Home / Nieuws / Ingestort: UFC-ster Oliveira laat tranen los in video

Ingestort: UFC-ster Oliveira laat tranen los in video

Ingestort: UFC-ster Oliveira laat tranen los in video

Charles Oliveira was volledig emotioneel nadat hij zijn troon als lichtgewicht koning verloor tegen Islam Makhachev tijdens UFC 280. Opgedoken videobeelden laten zien hoe “Do Bronx” backstage instort na de nederlaag.

Het is nooit gemakkelijk wanneer een vechter zijn titel verliest. En vooral voor Charles Oliveira, met het soort run dat hij had als lichtgewicht kampioen, zou het nooit gemakkelijk worden na zo’n verlies bij UFC 280.

Charles Oliveira nam het op tegen Islam Makhachev tijdens UFC 280, als headliner van de PPV in de Etihad Arena in Abu Dhabi. Net als elk ander titelgevecht van Oliveira is de kampioen uit de favela’s altijd de underdog geweest tegen zijn titelkandidaat.

Pauze

Het grootste deel van Team Do Bronx geloofde dat dit gevecht tegen Makhachev hetzelfde was als elk ander titelgevecht van hem, waarbij het goud uiteindelijk zou terugkeren naar Brazilië. Het mocht niet zo zijn.

Fans van Oliveira waren diepbedroefd toen ze zagen hoe hun favoriete vechter na de nederlaag afbrokkelde. Verschillende reacties op Twitter laten zien hoeveel fans smachten naar de Braziliaan om zijn run als kampioen voort te zetten. Van Oliveira wordt verwacht dat hij een pauze neemt en sterker dan ooit terugkeert naar de achthoek.

Bekijk ook

Asielzoekertje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk'

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! ‘lik op stuk’ (video)

De jongen wilde klaarblijkelijk stoer doen

Boksdrama! Gebroken hand verpest Parker vs Ryder gevecht

Boksdrama! Nare blessure verpest titelgevecht (video)

Na geweldige actie in de eerste vier rondes

Gigantje! Respectloze vechter in 6 tellen 'KO' gebeukt

Gigantje! Respectloze vechter in 6 tellen ‘KO’ gebeukt

Dit was tegen het zere been

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page