In Nederland is er voor kickboks talent Jursly geen tegenstander meer Nieuws
Nieuws

In Nederland is er voor kickboks talent Jursly geen tegenstander meer

In Nederland is er voor kickboks talent Jursly geen tegenstander meer

Dan maar naar het buitenland

Als er dan in Nederland geen tegenstand meer te vinden is wat moet je dan? Hans Massing trainer/coach zegt er het volgende over op Facebook; "Ik wil toch even wat kwijt, aangezien er toch heel veel uitdagingen komen om tegen Jursly Susana te vechten. Maar uiteindelijk gaan de matches niet door, en dagen zij hem uit, maar hij moet afvallen. Beetje de omgekeerde wereld. Het is makkelijk iemand uitdagen als je toch niet dezelfde gewicht hebt. Dus ik wil graag iedereen uitnodigen om 26 oktober naar Duitsland te komen voor het WK van de WFMC. -55 EN -60. Hier krijgt iedereen een kans om dan tegen hem te knokken, met HOOFDCONTACT, "

Niet zomaar meer vechten in Nederland

"Verder heeft hij nog weinig te winnen in Nederland en zal hij niet meer zomaar vechten in Nederland. Geen arrogantie, alleen weinig uitdaging om tegen jongens te staan die dr handjes op de buikjes houden. Dus meld je aan 26 oktober, OF houd gewoon je mond. En laat kinderen, kinderen zijn. Ze moeten de juiste opvoeding krijgen en respect en discipline meekrijgen. En knokken in de ring. Osu!" Vervolgt Massing.

Meer talent naar het buitenland door nieuwe regels

Sinds de aankondiging en invoering van nieuwe regels voor de jeugd in de vechtsporten (o.a. kickboksen), zijn er meer talenten om verschillende redenen uitgeweken naar het buitenland. Dat nu weer een top talent zoals Jursly naar het buitenland moet uitwijken om te competeren is schrijnend. Er is bezorgdheid dat door het aan regels gebonden vechten de aansluiting met de internationale vechtsport scene verloren gaat, maar als er nu ook al steeds minder of geen tegenstanders meer zijn voor de talenten van de toekomst, waar eindigt het dan? Talenten als een Jursly moeten gekoesterd worden zij zijn immers de vechter van de toekomst.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws