Illegale vechtclub! Hulpverlener (44) in de cel Nieuws
Nieuws

Illegale vechtclub! Hulpverlener (44) in de cel

Illegale vechtclub! Hulpverlener (44) in de cel

Sjef Z. (44), een een jongerenwerker van welzijnsorganisatie Trajekt is opgepakt door justitie. De man zou in Maastricht gevechten tussen kwetsbare jongeren hebben georganiseerd en deze vast hebben gelegd op video.

Nieuwssite L1 Limburg meldt dat Sjef Z. verschillende betrokkenen verklaren dat de jongerenwerker jongeren met elkaar liet vechten en dat vastlegde op beeld. De hulpverlener zou in de trend van de film 'Fightclub' jongeren met elkaar op de vuist hebben laten gaan.

Zware mishandeling

Een deel van de jongeren moest zich voordoen als slachtoffer en zich laten mishandelen, een volgende keer mochten ze agressor spelen en zelf de klappen uitdelen. Een aantal jongeren worden verdacht van zware mishandeling en zijn in onderzoek door justitie.

Het voorarrest van Sjef Z. werd met drie maanden verlengd, onlangs besloot de raadkamer, een combinatie van drie rechters. de man langer vast te houden. Trajekt zelf wil niet inhoudelijk ingaan over de vermeende fight club. ,,We horen allerlei uiteenlopende verhalen van jeugd en ouders. Voor nu is ons standpunt dat we het onderzoek afwachten", zegt Ward vijgen tegen L1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws