'Ik wil iemand vermoorden': MMA-killer Yoel Romero mikt op terugkeer Nieuws
Nieuws

'Ik wil iemand vermoorden': MMA-killer Yoel Romero mikt op terugkeer

'Ik wil iemand vermoorden': MMA-killer Yoel Romero mikt op terugkeer

Yoel Romero, de voormalige UFC vechter bereidt zich voor op een terugkeer in augustus. Naar verwachting zal in Romero in augustus zijn Bellator-debuut maken, nadat de voormalige UFC middengewicht titeluitdager eerder gedwongen was zich terug te trekken uit een licht zwaargewicht gevecht tegen Anthony Johnson op Bellator 258.

Romero en Johnson waren oorspronkelijk gepland om elkaar te ontmoeten in de Bellator Light Heavyweight Grand Prix kwartfinales, maar de laatste vocht uiteindelijk tegen Jose Augusto, die optrad als Romero's vervanger. Johnson won het gevecht via knock-out in de tweede ronde en gaat door naar de halve finales, waar hij het opneemt tegen regerend Bellator licht zwaargewicht kampioen Vadim Nemkov.

Dat Romero meer dan klaar is blijkt uit het feit dat hij in diverse gewichtklassen zijn kunnen wil tonen. Opmerkelijk is ook dat de topknokker bereidt is er ver voor te gaan, zo zegt hij zelfs te willen moorden in de kooi.

Moorden

,,Ik wil in beide (gewicht) klassen vechten, ik wilde de titel in beide klassen, maar ik kom eraan. … Ik wil iemand vermoorden", zegt Romero. Hij kan niet wachten om weer in actie te komen en is dus klaar om 'iemand te vermoorden' wanneer hij eindelijk in de kooi stapt.

Romero, die vanwege een oogletsel niet slaagde voor een medische screening voorafgaand aan het gevecht met Johnson, kan niet wachten om weer in actie te komen. ,,De fans kunnen me heel snel zien", zei Romero in een recent interview. ,,Misschien augustus. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws