'Ik sla Rico's hoofd eraf!' Plazibat klaar voor Glory titel Nieuws
Nieuws

'Ik sla Rico's hoofd eraf!' Plazibat klaar voor Glory titel

'Ik sla Rico's hoofd eraf!' Plazibat klaar voor Glory titel

Antonio Plazibat staat vooraan in de rij voor een Glory titelgevecht, nog niet tegen Rico Verhoeven maar naar alle waarschijnlijkheid voor een interim zwaargewicht titel. Maar liever verslaat hij Verhoeven want dan pas is hij volgens eigen zeggen pas een kampioen.

In een interview met Tim Wheaton zegt Plazibat; ,,Alleen als je Rico verslaat ben je de echte kampioen. Natuurlijk is een titel mooi om mee naar huis te nemen naar vader en moeder zodat zij trots kunnen zijn", zegt Plazibat. ,,En natuurlijk betekent het meer geld. "

,,Na het interim gevecht wacht ik op hem (Rico. Red), om zijn kop eraf te slaan. Dan pas kunnen we echt vieren dat ik kampioen ben en dronken worden." Op de vraag wat Plazibat verwacht in een gevecht met Verhoeven.

Makkelijke prooi

,,Hij gaat zijn trucjes gebruiken, maar ik sla hem een paar keer neer en dan volgt de knock-out. Ook zegt Plazibat dat Rico op zijn eigen show Hit It tegen Hesdy Gerges vecht omdat hij deze makkelijk kan verslaan.

,,Ik snap niet dat ik daar niet tegen Rico vecht. We hadden twee vliegen in een klap kunnen vangen. Maar liever vecht Rico tegen Hesdy waarvan hij zeker weet dat hij deze kan verslaan. " Bekijk meer in bovenstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws