Hesdy Gerges over rematch tegen Rico Verhoeven: ‘Ultieme test’ Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges over rematch tegen Rico Verhoeven: ‘Ultieme test’

Hesdy Gerges over rematch tegen Rico Verhoeven: ‘Ultieme test’

Hesdy Gerges zal op 29 oktober de ring betreden in een kickbokswedstrijd tegen Rico Verhoeven op diens event Hit It. Naast Gerges vecht ook zijn vrouw Denise Kielholtz op dezelfde avond. Volgens Gerges de ‘Ultieme relatie test’.

Het gevecht tussen Hesdy Gerges die zegt meer dan ooit klaar te zijn voor een revanche en Rico Verhoeven, zal niet om de Glory titel zijn. Toch is de topatleet niet minder gemotiveerd. Sterker nog hij ziet het als elk andere wedstrijd waar hij zich tot in de puntjes op voorbereidt.

Geen last minute gevecht

,,De laatste keer dat ik tegen Rico vocht was last minute”, zegt Gerges die slechts 10 dagen de tijd had zich voor te bereiden. ,,Nu is het anders, geef mij honderd dagen en ik kom 10 keer zo sterk terug.” Die 100 dagen krijgt Gerges zeker aangezien het gevecht eind oktober plaatsvindt.

,,Ik ga geen uitdaging uit de weg, dat weet iedereen. Tegen Rico heb ik op punten verloren dat zit me nog steeds niet lekker, er zat meer in dat gaan de fans nu zien.” Op de vraag hoe de kickbokser tegen het event aan kijkt wat een mix is van artiesten, vechtsport en meer is hij duidelijk.

Super vet om mee te maken

“Het is vet om mee te maken, het wordt een bijzondere avond. Ook omdat ik samen met Denise op dezelfde avond vecht, ook nog in eigen land. Dat ik dit in mijn carrière mee kan pakken is top.” Volgens Gerges is het wel de ultieme relatie test. ,,Er is veel spanning en druk wat er bij komt kijken, maar we kunnen elkaar samen kracht geven. Samen trainen bij Bob Schreiber en bij mijn neer Ashraf doen we krachttraining. Wel ga ik ergens anders sparren. “

Wie er gaat winnen is volgens Gerges geen vraag maar duidelijkheid; ,,Ik loop als winnaar uit die ring. Rico krijgt een andere Hesdy tegenover zich. Het wordt absoluut geen softy partij want we gaan knallen. “

Het wordt knallen

Inmiddels is Gerges naast het kickboksen veel met de jeugd bezig die hij uit zijn eigen levenservaring zaken mee geeft. ,,Ik werk inmiddels voor een aantal gemeentes. Het werken met de jeugd wil ik doorzetten. Ik had graag een persoon als mezelf gehad om wijsheid met mij te delen toen ik opgroeide. Helaas was die er niet en heb ik op een harde wijze moeten leren. “

Afsluitend over zijn gevecht met Verhoeven; Met Corona lag alles stil, ik miste de actie en sensatie. Dus pak ik dit met beide handen aan. Ik ga knallen en schitteren in die ring”, aldus Gerges waarvan de fans zeker waar voor hun geld van zullen krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws