'Ik kan niet naar Badr's wedstrijden kijken': Interview met vrouw Daphne Nieuws
Nieuws

'Ik kan niet naar Badr's wedstrijden kijken': Interview met vrouw Daphne

'Ik kan niet naar Badr's wedstrijden kijken': Interview met vrouw Daphne

Daphne Hari is de kracht achter topvechter Badr Hari, samen heeft het stel vijf kinderen waaronder een tweeling. In een interview verteld Daphne over hoe Badr de stabiele factor is in het gezin en meer.....

Het interview in de Beau Monde komt morgen uit, maar in een voorbeschouwing is te lezen dat het een openhartige gesprek is met de vrouw van de topatleet onder andere over wedstrijd van de vechter. Als Badr een gevecht aangaat is Daphne altijd blij als hij ongeschonden uit de strijd komt.

,,Vreselijk, echt vreselijk. Ik kan niet naar zijn wedstrijden kijken. Soms denk ik, ik weet niet of ik er nog wel bij wil zijn", zegt Daphne. ,,Maar ja, de vrouw van Badr Hari die ontbreekt bij een wedstrijd, da’s ook wat gek. Het moment dat de wedstrijd begint, kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer over is en hij heelhuids thuis is.”

Lieve papa

Wat betreft het gezinsleven is Badr niet echt te porren om luiers te verschonen. ,,Luiers verschonen doet Badr niet. Nou, misschien noodgedwongen een keer. Hij zegt altijd: 'Ik kan dat niet, dan ga ik overgeven." Wat betreft het vaderschap is Badr een stabiele factor, vooral als de kinderen met elkaar kibbelen.

,,Gisteren nog, toen Badrthuiskwam, waren drie van de vijf kids aan het huilen en de andere twee maakten ruzie", zegt Daphne. ,,Hij zag dat ik ’t niet meer aan kon zei iets liefs tegen me en gaf me een knuffel. Doordat niet zo chaotisch reageerde als ik en rustig bleef, werden de kids ook relaxed en was alles snel weer oké", aldus Daphne, om meer te lezen zul je als Badr fan het magazine moeten kopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws